nieuws

Leden van KHN op Tele Atlas

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Tele Atlas, een wereldwijd toonaangevende leverancier van digitale kaarten en dynamische inhoud voor navigatie- en locatiegebonden oplossingen, hebben een overeenkomst bereikt om de databank van KHN ter beschikking te stellen van de gebruikers van digitale kaarten van Tele Atlas.

Leden van KHN op Tele Atlas

Volgens de deal zullen de POI’s (interessepunten) beschikbaar worden gesteld aan toepassingsontwikkelaars en toestelbouwers voor integratie in persoonlijke en ingebouwde navigatiesystemen op basis van Tele Atlas-kaarten, zo laat KHN in een persbericht weten.

‘Door samen te werken met Tele Atlas kan de informatie van onze leden worden geïntegreerd in diverse navigatieproducten en locatiesystemen en kunnen we onze huidige leden nog aantrekkelijkere voordelen aanbieden’, aldus directeur Lodewijk van der Grinten van KHN.

Van der Grinten: ‘Door deze informatie ter beschikking te stellen van ontwikkelaars van navigatietoepassingen en -producten, zullen nog meer plaatselijke bewoners, bedrijven en toeristen vlot de weg vinden naar onze cafés, hotels en restaurants’.