nieuws

Lonny Gerungan met nieuw programma op de buis

Horeca

De Indonesische kok Lonny Gerungan verlegt zijn grenzen. Na een vijftal televisieseries te hebben gemaakt over zijn geboorteland, is hij nu afgereisd naar Thailand. Vanaf 9 maart zijn de belevenissen van Lonny te zien in de programmaserie ‘De Reistafel / De Origineel Thaise keuken’ om 22.50 uur op TV2.

Lonny Gerungan met nieuw programma op de buis

Tevens verschijnt er een kookboek over zijn kennismaking met dit Aziatische land. In het televisieprogramma gaat Lonny onder meer in op de Royal Thai Cuisine. Dit is de al eeuwenlang bestaande keuken in het Grand Palace in Bangkok, waar ze op speciale wijze koken voor het Thaise koningspaar. De tv-kok heeft in Thailand gekookt met collega’s die voor het koningspaar hebben gewerkt.

Reageer op dit artikel