Musk beste 'hybride' horecazaak

Musk beste 'hybride' horecazaak

Het Hilversumse Musk is de beste 'hybride' horecazaak van ons land. Het totaalconcept van Marco van Velthooven heeft de Hospitality & Style Award 05/06 in de wacht gesleept in de categorie Best New Hybrid.

Musk is een bar, grand café, club en restaurant ineens. De afzonderlijke disciplines lopen naadloos in elkaar over. Het bedrijf combineert mystieke, Aziatische elementen met klassieke items uit de sfeer van een Parijse brasserie.

Juist dat vond de vakjury van de Hospitality & Style Awards van het horecablad Theme:nl zo bijzonder. ‘De jury vindt de mix van barok, oosters en design met een hoog ‘blingbling’ gehalte in een goed evenwicht. Details in het interieur, zoals de grote foto van naakte dames aan een maaltijd, geven het geheel een edge’, aldus het juryrapport.

Musk hield geduchte tegenstanders als Bumb (Rotterdam), Odeon (Amsterdam) en Purple Lounge Club (Leeuwarden) achter zich. De focus in de categorie ‘Best New Hybrid’ ligt op de realisatie van het totaalconcept waarbij bar, restaurant en club zijn geïntegreerd.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.