nieuws

Wild en kunst

Horeca

Kunst en koken combineren. Dat doen ze van 7 tot en met 14 december bij restaurant Ciel Bleu in hotel Okura in Amsterdam. Onder het motto ‘De kunst van het tafelen’ kunnen gasten een bezoek aan de nationale kunst- en antiekbeurs pAn Amsterdam brengen en aansluitend een zevengangenmenu bij Ciel Bleu eten.

Wild en kunst

Chef Onno Kokmeijer (op de foto rechts samen met restaurantmanager Fred Nees) presenteert een zogenaamd wildpreuvenement. Dit bestaat uit zeven kleine wildgerechten waarvan de basis klassiek is. De chef wil in zijn gerechten vier basissmaken naar voren laten komen (zoet, zuur, bitter en vet) en het koken tot smaakkunst verheffen.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel