nieuws

Zesde Bezorgbeer komt in Hoogvliet

Horeca

De Beren eetcafés opent de zesde vestiging van de Bezorgbeer, een bezorgdienst voor maaltijden van de keten. De zesde zaak komt in Hoogvliet in de buurt waar ook de andere ‘bezorgberen’ zijn gevestigd.

Zesde Bezorgbeer komt in Hoogvliet

Bezorgbeer Hoogvliet gaat op 23 januari open. Vanaf dan kan er via internet of telefoon een bestelling worden geplaatst, die vervolgens door bezorgers op scooters wordt afgeleverd.

Franchisenemers van de nieuwe Bezorgbeer zijn Wendy en Leon Vermeulen, die ook al Bezorgbeer Spijkenisse runnen. Daarnaast zijn er vestigingen in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam Centrum en Vlaardingen.

De Bezorgbeer maakt deel uit van de Beren eetcafés. Inmiddels zijn er achttien eetcafés in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Enkele jaren is de Bezorgbeer gestart. Bij de Bezorgbeer kunnen alle bekende Berengerechten via internet en telefoon worden besteld voor thuis of op het werk.

Reageer op dit artikel