nieuws

Zoektocht Grolsch-directeur nog zonder resultaat

Horeca

Met man en macht wordt in Nieuw-Zeeland gezocht naar de verdwenen Grolsch-topman Guus Klatte. De autoriteiten in het land zetten maar liefst 21 helikopters in. Vooralsnog zonder resultaat. De 38-jarige Klatte is regiodirecteur van Grolsch in onder meer Australië en Nieuw-Zeeland.

Zoektocht Grolsch-directeur nog zonder resultaat

Op de lokale tv deed de vriendin van Klatte, Floor Heering, een emotionele oproep. Ze riep kijkers op om zich te melden wanneer ze ook maar iets gezien hebben wat kan leiden tot de vindplaats van de verdwenen Grolsch-topman. De helikopter met Klatte verdween enkele dagen geleden bij slecht weer van de radar. Het ergste wordt gevreesd.

Grolsch heeft inmiddels een medewerker naar Nieuw-Zeeland gestuurd. Deze persoon houdt via de directie in Enschede het bezorgde personeel van de brouwer op de hoogte. Zondagavond arriveerde de vriendin van Klatte al in Nieuw-Zeeland om eveneens hulp te bieden bij het zoeken.