nieuws

KHN biedt horecaondernemers gratis veiligheidsscan

Horeca

KHN is per 1 juni gestart met de actie Veilige Horeca 2015. Horecaondernemers met minder dan 50 fte’s kunnen tot uiterlijk 15 november 2015 meedoen aan deze actie ‘Veilige Horeca 2015’.

KHN biedt horecaondernemers gratis veiligheidsscan

De branchevereniging start deze actie met ondersteuning van diverse partners in de strijd tegen overvallen, diefstal, inbraak en agressie. Ondernemers die meedoen krijgen eerst een gratis veiligheidsscan in hun horecabedrijf. Na deze scan ontvangen horecaondernemers een adviesrapport waarmee zij bij de branchevereniging 75% tegemoetkoming ontvangen tot maximaal €3000 op de door KHN geselecteerde veiligheidsproducten.

Veiligheidsscan op de zaak
Voor de gratis veiligheidsscan komt een veiligheidsadviseur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) bij de horecaondernemers langs in het horecabedrijf. Hij gaat na in hoeverre het horecabedrijf veilig is en geeft in een rapport advies of er bouwkundige, elektronische, digitale of organisatorische aanpassingen nodig zijn. Op basis van dit advies kan de ondernemer bij KHN veiligheidsproducten bestellen. Dat zijn pinautomaten, een camerasysteem, kluizen of een vals gelddetectoren. Horecaondernemers kunnen zich eenvoudig aanmelden op de website Veilige Horeca 2015.

Kijk voor meer tips en informatie over criminaliteit en veiligheid op het Misset Horeca Criminaliteitsdossier.

Reageer op dit artikel