nieuws

Supperclub heeft deuren geopend in Odeon Amsterdam

Horeca

Restaurant- en clubconcept Supperclub is verhuisd van de Amsterdamse Jonge Roelensteeg naar het historische pand Odeon aan het Singel 460.

Supperclub heeft deuren geopend in Odeon Amsterdam

Supperclub verwelkomt een nieuw tijdperk waarin het vertrouwde concept wordt vernieuwd. Op het gebied van interieur staan ook wat verrassingen te wachten. Architectenbureau Concrete, designer van Supperclub wereldwijd, is aangesteld om het interieur aan het Singel te verzorgen.

Diner en club

Naast Supperclub zitten ook HOPPA!, een theaterzaal en Apt. in het Odeon gebouw gevestigd. Hoppa is een kleine intieme bar wat doet denken aan een ouderwetse toog. Apt. is de American Style bar met cocktails, kunst en jazz. ‘Supperclub is daarom meer dan een restaurant, een gallery, een club, een bar; het is dit allemaal ineen.’ De clubavond gaat een prominente rol innemen. Maandelijks vult de club haar avonden in aan de hand van een thema. Het restaurant-clubconcept is zeven dagen per week geopend voor diner.

 

Reageer op dit artikel