nieuws

Stichting Horeca Onderwijs bestaat 35 jaar

Horeca 115

Op 28 oktober 1983 verscheen er in de krant een advertentie waarin horecadocenten werden gezocht. Deze advertentie trok de aandacht van André Pols. Hij besloot zich te gaan richten op het aanbieden van horecaopleidingen.

Stichting Horeca Onderwijs bestaat 35 jaar

In de eerste jaren bestond het aanbod uit de cursus Cafébedrijf en de cursus Sociale Hygiëne. Het kleine team boekte hiermee vele successen. SHO groeide uit tot de grootste SVH erkende horecaopleider van Nederland. Zowel het cursusaanbod, het aantal medewerkers als het aantal docenten werd flink uitgebreid om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. Tevens werd het zusterbedrijf Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN) opgericht.

Kwaliteit en persoonlijk advies

Tot op de dag van vandaag staan kwaliteit en persoonlijk advies bij SHO voorop. Deze maand viert het team van medewerkers en docenten het 35-jarig jubileum. SHO wil alle horecaondernemers en horecamedewerkers bedanken voor hun vertrouwen in SHO. ‘Juist in deze tijd is vakkennis essentieel in de horeca en is het delen van kennis en het inspireren van medewerkers van doorslaggevend belang.’

SHO blijft garant staan voor kwalitatieve en officieel erkende horecaopleidingen, passend advies, een persoonlijke benadering en professionele begeleiding. ‘Op naar de volgende 35 jaar.’

Reageer op dit artikel