nieuws

100 jaar Landgoed Duin & Kruidberg

Hotel

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort bestaat 100 jaar. Zo’n tienduizend bezoekers bezochten het jubileumevenement. Vanuit de nieuwe buitenkeuken van ‘DenK in de tuin’ werd een driegangenlunch bereid voor de pers.

100 jaar Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg vierde haar 100-jarig bestaan met een jaarmarkt. Bezoekers proefden de sfeer van toen en nu en konden deelnemen aan rondleidingen door het 100 jaar oude landhuis. Terwijl ouders genoten van culinaire happen, zoals de DenK burger, coquilles en oesters en activiteiten als golfen en boogschieten, vermaakten de kinderen zich onder andere met sjoelen, een springkussen, een zweefmolen en koeien melken.

Voor de pers was er in de tuin van het landhuis, dat grenst aan het Nationaal Park Zuid Kennemerland, een lunch. Directeur van het hotel, Bernard Lensink, gaf een presentatie over de geschiedenis van het landgoed.

Sinds eind mei heeft Brasserie DenK van Landgoed Duin en Kruidberg het nieuwe concept ‘DenK in de tuin’ geopend. De tuin is omgetoverd tot een trendy en hippe lounge ruimte. Met uitzicht over het park en de vijver maken koks in de nieuwe buitenkeuken zomerse brasseriegerechten klaar. Een tweegangenlunch, inclusief Smoothie, kost €22,50.

Reageer op dit artikel