nieuws

Palace Hotel viert 10-jarig bestaan

Hotel

Het Palace Hotel in Noordwijk bestaat tien jaar. Dat wordt donderdag 10 november gevierd tijdens een speciale bijeenkomst, waarbij onder andere ‘hotelnomade’ Vincent van Dijk en improvisatiemeester Willem Gunneman als gastsprekers optreden.

Palace Hotel viert 10-jarig bestaan

Op 12 november 2001 overnachtten de eerste gasten in het destijds nieuwe hotel in Noordwijk. Tien jaar later beschikt het hotel onder andere over 120 kamers, dertien vergaderzalen en gratis draadloos internet. De huidige general manager is André Aaij.

Het Palace Hotel is aangesloten bij Great Hotels of the World-Premium Collection, een internationale organisatie. Het hotel is ambassadeur van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, waaraan de jubileumdonaties ten goede komen.

Reageer op dit artikel