nieuws

Aalsmeer denkt aan bijzonder ‘bloemenhotel

Hotel

Nederland krijgt er zeer waarschijnlijk een bijzonder hotel bij. In 2014 moet het FlowerbedHotel in Aalsmeer de deuren openen. Het hotel is volledig gewijd aan bloemen en moet verrijzen naast Bloomin’Holland, een themapark over de Nederlandse sierteeltsector.

Aalsmeer denkt aan bijzonder ‘bloemenhotel

Gisteren is het plan voor het FlowerbedHotel gepresenteerd. Het gaat om een viersterrenhotel met een kleine driehonderd kamers. Het hotel opent naar verwachting in 2014 haar deuren.

Met het hotelplan is een investering gemoeid van zo’n 45 miljoen euro. Ontwikkelaar is Kloos2 en MVRDV is de architect. Wie de exploitatie gaat doen is nog niet bekend. Binnenkort zijn hiervoor de eerste gesprekken.

Directeur Gregor Heemskerk van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling spreekt van een bijzondere ontwikkeling. ‘Het hotel sluit uitstekend aan bij het ambitieniveau van Bloomin’Holland en geeft zo een impuls aan de totale gebiedsontwikkeling’, aldus Heemskerk op Vastgoedmarkt.nl.

Reageer op dit artikel