nieuws

Alle barkeepers hotel Arena op staande voet ontslagen

Hotel

Hotel Arena heeft alle barkeepers die in de club van het hotel werken op staande voet ontslagen. Het gaat totaal om dertien medewerkers. De barkeepers hebben samen voor zeker 200.000 duizend euro gestolen uit de kas. Het schokkende bericht werd gisteren naar buiten gebracht door directeur Paul Hermanides.

Alle barkeepers hotel Arena op staande voet ontslagen

De rovende medewerkers werkten allen in de club en niet in het hotel of restaurant. Enige tijd geleden kreeg het management het vermoeden dat er geld verdween. Een ingeschakeld recherchebureau kwam de zwendel aan het ligt.

Grijpgrage barkeepers werden op camera vastgelegd. Drie weken geleden zijn de betrokkenen op de keien gesmeten. ‘Zij omvatten het begrip fooi wel erg ruim’, zo meldt Hermanides op de website van de Amsterdamse nieuwszender AT5.

Hermanides is ook eigenaar van andere bekende uitgaansgelegenheden in Amsterdam, waaronder Odeon, de Brakke Grond en het café in de Stadsschouwburg. Het graaigedrag van de barkeepers heeft Hermanides twee dingen geleerd, zegt hij, volgens het ANP. ‘Dit ga ik absoluut uit mijn bedrijf bannen en ik heb besloten niet cynisch te worden over de mensheid. Ik wil geen zure rechtse ondernemer worden.’

Reageer op dit artikel