nieuws

Autohotel baart opzien in Culemborg

Hotel

Een primeur binnen de Nederlandse hotellerie. Een autohotel. Zet twaalf auto’s bij elkaar, plaats daar matrassen in en je hebt een uniek verplaatsbaar hotel. In de Culemborgse ecowijk Lanxmeer werd in de nacht van zaterdag op zondag met het autohotel geëxperimenteerd.

Autohotel baart opzien in Culemborg

Het autohotel bestaat behalve uit ‘kamers’ uit een loungeruimte met parasols, een rijdende keuken en een tot bad- en toiletwagen omgebouwde veekar. Een zonnepaneel levert energie voor de verlichting.

Het autohotel was dé gimmick van het C4Real festival. De op ecologische leest geschoeide wijk zette de deuren wijd open voor iedereen die is geïnteresseerd is duurzaam bouwen, wonen en samenleven. Enkele duizenden maakten van de gelegenheid gebruik zich te laten rondleiden of mee te doen aan een van de vele workshops.

Reageer op dit artikel