nieuws

Avenarius in Ruurlo toneel van actie

Hotel

Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo is het toneel geweest van een grote inzamelingsactie voor het goede doel. Met diverse acties werd ruim 175.000 euro opgehaald voor Spieren voor Spieren.

Avenarius in Ruurlo toneel van actie

Avenarius verkocht tafels aan bedrijven om deel te nemen aan een galadiner. Verder was er een veiling, waarbij onder meer de leiderstrui van wielrenner Mark Cavendish uit de Giro een van de pronkstukken was.

Alle activiteiten samen leverde een cheque op van 175.000 euro. De cheque werd in ontvangst genomen door de topsportster en ambassadeur van Spieren voor Spieren, Minke Booij. Luois van Gaal, eveneens ambassadeur van Spieren voor Spieren, sprak de zaal kort toe middels een straalverbinding.

Reageer op dit artikel