nieuws

Award voor Hotels van Oranje

Hotel

De Hotels van Oranje in Noordwijk zijn, tijdens de vijftiende jaarlijkse World Travel Awards verkiezingen in afgelopen oktober, verkozen tot Netherlands’ Leading Business Hotel. De World Travel Awards zijn het resultaat van de meningen van 167.000 reisprofessionals uit de hele wereld.

Award voor Hotels van Oranje

De Hotels van Oranje hebben dit jaar de titel overgenomen van het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam, dat in 2006 en 2007 was gekozen tot Netherlands’ Leading Business Hotel.

Hotels van Oranje zijn ‘leading’

Commercieel directeur Jaap Liethof is erg verheugd met de Award: ‘Dit onderstreept dat de Hotels van Oranje ‘leading’ zijn op de internationale markt en wij zeer goede relaties onderhouden met internationale reisprofessionals.’

Met 44% marktaandeel zijn de Hotels van Oranje marktleider op het gebied van internationale congressen in Noordwijk. Door de award zullen de Hotels van Oranje als congreslocatie nog prominenter op de kaart komen te staan.

Overige winnaars

Andere award winnaars zijn dit jaar The Dylan in Amsterdam als Netherlands’ Leading Hotel en het Golden Tulip Resort Fontana Bad Nieuweschans als Netherlands’ Leading Spa Resort.

In Europa zijn diverse hotels verkozen tot Leading Business Hotel waaronder: het Renaissance Hotel in Salzburg, het Hilton Hotel in Brussel en Parijs en het Marriot Hotel in Kopenhagen, Boedapest en Warschau.

Reageer op dit artikel