nieuws

Boekenhotel in Doldersum sluit deuren

Hotel

Het bekende Boekenhotel in Doldersum gaat dicht. Vanaf 15 november sluit het hotel na tien jaar haar deuren.

Boekenhotel in Doldersum sluit deuren

‘Tien jaar geleden hebben we ons voor tien jaar vastgelegd dit hotel te runnen en nu het huurcontract afloopt, hebben we de balans opgemaakt. Het runnen van een hotel was een verrijking van ons leven, maar het is mooi geweest’.

Dat zegt eigenaar Joost Mastboom op Stellingwerf.nl. Mastboom runt het logiesbedrijf samen met zijn vrouw Janny. Wat er met het hotel gebeurt, is niet bekend. De eigenaar van het pand zegt dat er belangstelling is, maar nog niets concreet.

In het Boekenhotel staan boeken centraal. Het hotel telt ruim achtduizend boeken. Op 7 en 14 november houden Joost en Janny Mastboom een boekenmarkt.

Reageer op dit artikel