nieuws

Boekingen zomervakantie stromen binnen

Hotel

Het boeken van de zomervakantie is dit eerder begonnen dan voorgaande jaren. Reisbureaus meldden flink meer boekingen op dit moment. Het gaat daarbij vooral om reizen naar het buitenland, waarbij de Caribische gebieden vooral in trek zijn.

Boekingen zomervakantie stromen binnen

Het aantal boekingen op dit moment is tien tot twintig procent meer dan vorig jaar, zo meldt De Telegraaf. Dit komt vooral door grote aanbiedingen van reisorganisatoren als gevolg van een prijsoorlog om marktaandeel te winnen.

Plussen
De toeristische gebieden rond de Middellandse Zee noteren tien procent meer boekingen op dit moment. Verre bestemmingen laten een stijging zien van 25 procent en de Caribische gebieden plussen zelfs met 30 procent.

Reageer op dit artikel