nieuws

Bonaire investeert recordbedrag in toerisme

Hotel

Bonaire heeft dit jaar al bijna 41 miljoen dollar geïnvesteerd in de uitbreiding en de verbetering van de toeristische voorzieningen. Dit is Bonaires grootste investering ooit in een jaar tijd in het toerisme.

Bonaire investeert recordbedrag in toerisme

Een deel van het geld is geïnvesteerd in opleidingen voor personeel uit de horeca n de verblijfssector. Er zijn tientallen mensen op stage in Europa geweest, mede dankzij privé donaties en bijdragen van toeristische bedrijven.

Het meeste geld is echter gestoken in uitbreiding van het aantal hotelkamers en appartementen, renovaties, nieuwe inrichting van hotels, faciliteiten en vergaderzalen.

Resorts en appartementen

De record investering wordt in 2010 waarschijnlijk al weer overtroffen; tot nu toe staat een investeringsbedrag van 46 miljoen euro op de rol. Divi Sunset All Inclusive gaat de komende jaren een all inclusive resort en appartementen bouwen voor een totaalbedrag van 75 miljoen euro.

Reageer op dit artikel