nieuws

Broekhaar nieuwe verkoopdirecteur Mövenpick A’dam

Hotel

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre heeft Simone Broekhaar (37) benoemd tot Director of Sales and Marketing. Zij is in januari begonnen in haar nieuwe functie.

Broekhaar nieuwe verkoopdirecteur Mövenpick A’dam

Simone Broekhaar wordt verantwoordelijk voor de afdeling Sales en Marketing, alsmede voor de afdeling Revenue. Zij wordt in die functie ondersteund door Tessa de Jong, Director of Sales en door Lisette Schaefer, Director of Revenue. Met haar benoeming is de Sales en Marketing afdeling compleet.

Broekhaar heeft ervaring opgedaan als Director of Sales & Marketing bij onder andere Swissôtel Hotels & Resorts in Amsterdam. Daarnaast heeft zij voor dezelfde keten gewerkt op verschillende bestemmingen in de wereld. Haar laatste post was het Swissôtel Tallinn in Estland, waar zij werkzaam was als Director of Revenue & Marketing.

Albert Rouwendal, General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre: ‘We zijn verheugd dat Simone ons team komt versterken. Met haar op deze functie en met de gedreven collega´s hebben we een sterke Sales and Marketing ´force´, waarmee we vol verwachting de toekomst ingaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat het nu complete team vele successen gaat realiseren voor het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Reageer op dit artikel