nieuws

Broertje van Golden Tulip wil 20 hotels in Marokko

Hotel

Groupe du Louvre, eigendom van Starwood Capital waaronder ook Golden Tulip valt, heeft grote plannen in Marokko. Het hotelmerk wil in de komende vijf jaar twintig Louvre-hotels bouwen in het Noord-Afrikaanse land.

Broertje van Golden Tulip wil 20 hotels in Marokko

Volgens topman Pierre-Frédéric Roulot van Starwoord Capital telt Marokko momenteel vooral veel luxe hotels en is er voor de onder- en middenklasse volop ruimte. Marokko krijgt daarom voor Groupe du Louvre ‘prioriteit’.

Die prioriteit vertaalt zich in het plan om twintig hotels te bouwen de komende vijf jaar. Golden Tulip, het andere merk van Starwood Capital, beschikt over vijf hotels in Marokko. Deze hotels staan in de plaatsen Rabat, Casablanca, Marrakech, Safi en Khouribga.

Reageer op dit artikel