nieuws

citizenM grijpt direct wereldprijs

Hotel

Nog niet eens open en nu al een topprijs. Het fonkelnieuwe Nederlandse hotelconcept citizenM heeft donderdagavond bij de WorldWide Hospitality Awards in Parijs een onderscheiding in de wacht gesleept. Het bedrijf werkt momenteel hard aan de eerste vestiging, die op Schiphol moet komen.

citizenM grijpt direct wereldprijs

Dat heeft citizenM donderdagavond laten weten. Het bedrijf kreeg de prijs voor ‘meest innovatieve concept’ voor haar optimale ruimtegebruik, trendy meubels en technische snufjes.

De prijzen worden jaarlijks in Parijs toegekend door hotelconsultants MKG Group en het tijdschrift HTR Magazine. CitizenM hotels bestaat pas enkele maanden en heeft nog geen vestiging. De eerste vestiging opent begin 2008 op Schiphol haar eerste vestiging.

De kamers van het fonkelnieuwe citizenM combineren luxe, design, comfort en technologie. Elke kamer is veertien vierkante meter groot en is functioneel en gebruiksvriendelijk. De kamers hebben alleen een kingsize bed, luxe beddengoed, kamerbreed raam, flatscreen tv en een regendouche.

Na de opening van de eerste citizenM op Schiphol in 2008, staat een tweede vestiging gepland nabij het centrum van Amsterdam. Deze moet in de loop van 2008 zijn deuren openen. Daarna volgt een snelle internationale uitrol. Het gaat om twintig hotels in Londen, Glasgow, Barcelona, Berlijn, Milaan, Brussel en Kopenhagen.

Zie ook

Reageer op dit artikel