nieuws

De Buunderkamp aan de beurt

Hotel

Bilderberg Hotel De Buunderkamp in het Gelderse Wolfheze gaat op de schop. De verbouwing van het hotel maakt deel uit van een grote renovatieronde onder Bilderberg hotels. De ‘make-over’ moet eind augustus gereed zijn.

De Buunderkamp aan de beurt

De kamers en de openbare ruimtes van De Buunderkamp krijgen een nieuw interieur. Verder wordt het restaurant voorzien van een geheel nieuwe serre. De Orangerie, Bilderbergs grootste conferentieruimte, zal een complete metamorfose ondergaan.

‘Geweldig dat we binnenkort met een mooi en vernieuwd product verder kunnen. De Orangerie is werkelijk een unieke ruimte. Hiermee kunnen we ons richten op grote evenementen, zoals autopromoties en seminars’, aldus general manager Hans van Pelt van De Buunderkamp.

De verbouwing van Bilderberg Hotel De Buunderkamp maakt deel uit van een omvangrijk verbouwingstraject binnen de Hollandse hotelketen. IN 2006 en begin 2007 investeerde Bilderberg al 39 miljoen in de ‘make-over’ van een groot aantal hotels.

Reageer op dit artikel