nieuws

De Echoput naar Quality Lodgings

Hotel

Het onlangs geopende De Echoput in Hoog-Soeren is toegetreden tot Quality Lodgings (QL), een club van kleinschalige en onafhankelijke kwaliteitshotels. Naast het op de Veluwe geleden De Echoput werd nog een bekend hotel toegelaten tot QL.

De Echoput naar Quality Lodgings

Het gaat om Hotel De Wiemsel in het Overijsselse Ootmarsum. De Wiemsel telt 47 luxe gastenverblijven, heeft zowel een binnen- als buitenbad, en een spa. Het complex beschikt over restaurant De Wanne, een topzaak met één Michelinster.

Peter Klosse

De Echoput, van de bekende horecaondernemer Peter Klosse, telt 42 luxe kamers en suites. Het bedrijf nabij Apeldoorn beschikt tevens over conferentiekamers, een vinotorium, een wijnproefkamer, een smaakkamer en een winkel genaamd Echoput Wijnen & Foods.

Sinds begin april dit jaar is De Echoput open. De bouw van het bedrijf duurde ruim twee jaar. Het oude complex werd tot de grond afgebroken en vervangen voor een compleet nieuw gebouw. De opening van het bekende horecabedrijf werd enkele maanden uitgesteld vanwege tegenslagen in de laatste fase van de bouw.

Quality Lodgings is een verzameling van kleinschalige en onafhankelijke Nederlandse kwaliteitshotels. Deze hotels kenmerken zich door hun unieke ligging, hoogwaardige accommodaties. Veertig hotels hebben zich aangesloten bij QL.

Zie ook:

De Echoput open vanaf 1 april (mrt, 2007)

Reageer op dit artikel