nieuws

Dieven pakken geld Landhotel Cox

Hotel

Golden Tulip Landhotel Cox in Roermond bij de Duitse grens is slachtoffer geworden van het dievengilde. Drie nog onbekende mannen gingen er na een afleidingsmanoeuvre met een onbekend geldbedrag vandaar.

Dieven pakken geld Landhotel Cox

De drie mannen, vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa, kwamen zaterdagmorgen rond 11.00 uur het hotel binnen. Twee van hen leidden het personeel af waardoor een derde dader een greep in de kassa kon doen.

Eén van de medewerkers van Landhotel Cox wist de dader vast te pakken waardoor een deel van de buit op de grond belandde. De drie mannen gingen er vervolgens snel vandoor. Niemand raakte gewond bij de criminele actie.

Eén van de daders wordt geschat op 25 jaar oud en heeft een tenger postuur en kort witblond haar. De twee andere daders waren rond de dertig jaar, hadden een fors postuur en droegen een spijkerbroek. De drie wisten te ontkomen in een zilvergrijze Open en reden richting Duitsland.

Reageer op dit artikel