nieuws

Edwin van den Heijkant naar nieuwe Hilton hotel

Hotel

Het nieuwe hotel Hilton The Hague heeft haar team van leidinggevenden compleet. Onder hen is topkok Edwin van den Heijkant, die hiervoor bij restaurant Savelberg werkte.

Edwin van den Heijkant naar nieuwe Hilton hotel

Het hotel staat onder leiding van manager Karin van den Berg. Ze is erg enthousiast over het nieuwe hotel en haar ‘dreamteam’. ‘Hilton The Hague wordt een prachtig hotel, gelegen op een van de mooiste locaties van Nederland. Ik vind het een grote eer om hier samen met een dreamteam aan de slag te mogen gaan. We zullen er alles aan doen om het hotel het beste van Den Haag, en misschien zelfs van Nederland te maken. We kunnen niet wachten tot de opening!’

In het voorjaar opent het nieuwe hotel haar deuren. De afgelopen maanden was Hilton The Hague druk op zoek naar personeel en organiseerden ze de ‘Hilton Job Pitch’. Inmiddels zijn de meeste vacatures gevuld.

Reageer op dit artikel