nieuws

Gm Promenade Hotel per direct weg

Hotel

Nog geen maand na de overname van het Promenade Hotel in Den Haag door EHM maakt general manager Maarten de Boer bekend het bekende hotelbedrijf per direct te verlaten. De Boer vertrekt naar Portugal.

Gm Promenade Hotel per direct weg

De Boer laat weten op eigen initiatief zijn dienstverband bij het Promenade Hotel te hebben beëindigen. Vijf jaar lang heb ik met enorm veel plezier en passie leiding gegevens aan ons Crowne Plaza Promenade, schrijft De Boer. De Boer laat weten zijn vertrek niets te maken heeft met de overname van het hotel.

De vertrokken general manager wordt opgevolgd door Jos Jumelet. Jumelet komt over van Center Parcs en daarvoor onder meer voor InterContinental Hotels Group. Jumelet start op 28 januari bij Crowne Plaza Prominade.

De Boer gaat de slag in Portugal. ‘Het gaat om het eerste Crowne Plaza hotel in Portugal. Het Crowne Plaza Albufeira krijgt 120 kamers en moet in juni de deuren openen. Verder beschikt het vijfsterrenhotel over zwembaden, tennisparken en vijftig villa’s, die eind van het jaar open gaan’, aldus De Boer in een toelichting.

Het Crowne Plaza Promenade hotel is op 6 december overgenomen door onder meer investeerder EHM. Het hotel was bijna veertig jaar in bezit van de familie Meijer (MAB), en is vooral bekend als pleisterplaats voor diplomaten en andere hoogwaardigheidsbekleders.

Zie ook

Reageer op dit artikel