nieuws

Hampshire lijft Hotel Corona in

Hotel

Het roemruchte Hotel Corona aan het Buitenhof in Den Haag komt onder de vlag van Hampshire Hospitality & Leisure. De snelgroeiende Hampshire-keten meldt nog een aanwinst in de regio Den Haag.

Hampshire lijft Hotel Corona in

De tweede aanwinst is het Green Park Hotel in Leidschendam. Dat laat algemeen directeur Etienne Verkerk weten in een persbericht. Hotel Corona sluit zich aan als ‘A Hampshire Classic Hotel’, het topsegment van de keten. Het Green Parks Hotel in Leidschendam wordt onderdeel van de hardbranded Hamphire Hotel formule.

Hotel Corona is gevestigd in drie zeventiende-eeuwse panden aan het Buitenhof in het hartje van de residentie nabij het regeringscentrum aan het Binnenhof. Het hotel heeft een sfeervolle uitstraling van voorname klasse. De gastenkring bestaat onder andere uit ministers, leden van de Eerste en Tweede Kamer, diplomaten, hoge ambtenaren en parlementaire journalisten.

Het Green Park Hotel in Leidschendam ligt aan de rand van een grote plas met aangenaam terras. Het hotel telt 92 luxe kamers en vier suites. Het hotel ligt in de nabijheid van Den Haag en snelle verbindingen met Amsterdam, Rotterdam en Schiphol.