nieuws

Helft beursvloer Horecava 2010 al volgeboekt

Hotel

Voor de zomerperiode is meer dan de helft van de beursvloer al volgeboekt. Joke van de Wijngaart, beursmanager Horecava, constateert dat in de recessie exposanten blijven investeren in beursdeelname.

Helft beursvloer Horecava 2010 al volgeboekt

‘Uit onze contacten met exposanten blijkt dat het juist nu belangrijker is om de markt te ontmoeten. Bedrijven stellen wel hun marketingdoelstellingen veel scherper. We merken dat de waardering voor de Horecava voortkomt uit de multimediale aanpak. Er is behoefte aan het meedenken over een succesvolle beursdeelname, waarbij verder wordt gekeken dan de vierkante meter’, aldus Joke van de Wijngaart.

Nieuwe wereld Fastfood

Horecava 2010 krijgt een doelgroepgericht programma. Er zijn zes trendwerelden gepland. Nieuw is de wereld Fastfood, gericht op cafetariahouders, snackbars en fastservice-formules. De andere werelden zijn: Markt voor koks en restauranthouders, Hotel voor hoteliers, Nachtleven voor het uitgaanscircuit, Buiten voor het terras en Innoveer voor de laatste trends.

In ieder wereld kunnen exposanten zich presenteren. Ook nieuw zijn twee grote podia die dagelijks een programma bieden, geïnspireerd door actuele thema’s binnen de werelden.

Horecava 2010 is van 11 tot en met 14 januari geopend van 11.00 tot 18.00 uur in Amsterdam RAI. De voorregistratie start begin december op www.horeca.nl. De toegangsprijs bedraagt 45 euro (zonder uitnodiging) en in de voorverkoop 35 euro op vertoon van een inschrijving van de KvK.

Reageer op dit artikel