nieuws

Hema komt met clubkorting horeca

Hotel

Hema start met een Lekker weg-club. Leden van deze club krijgen onder andere bij duizend restaurants in Nederland altijd 25 procent korting. Hotelkamers zijn voor clubleden te boeken vanaf 29 euro. Reserveren kan maximaal zeven dagen van te voren.

Hema komt met clubkorting horeca

Voor de restaurants werkt Hema samen met Diner Jaarkaart. Het lidmaatschap van de club kost 29 euro per gezin (twee volwassenen en maximaal vijf kinderen onder de achttien jaar).

Last-minute

De HEMA biedt clubleden iedere dag unieke last-minute aanbiedingen tegen de laagste prijzen, zo schrijft het warenhuis op haar website. Partners van de Hema zijn onder andere Landal Green Parks, Efteling en de Diner Jaarkaart.

Leden van de Lekker weg-club kunnen bijvoorbeeld bungalows voor zes personen boeken vanaf 99 tot 199 euro in Nederland, België en Duitsland. Ook theaters, sauna’s en attractieparken en dierentuinen zijn betrokken bij de nieuwe club van Hema.

Hema verkoopt al langer cadeaubonnen voor weekendjes weg, diners, een high tea of een dagje uit.

Reageer op dit artikel