nieuws

Hilton The Hague officieel geopend

Hotel

Het nieuwe Hilton The Hague hotel is afgelopen weekend officieel geopend. Cabaretier Paul van Vliet verrichtte de openingsceremonie. Het vijf verdiepingen tellende hotel telt in totaal 195 kamers.

Hilton The Hague officieel geopend

Volgens caberetier en Hagenaar Paul van Vliet is het Hilton The Hague met haar internationale allure een verrijking voor de stad. Tijdens de openingsavond werd er onder meer een veiling gehouden waarbij de opbrengst ten goede kwam aan het goede doel.

Het vijf verdieping tellende Hilton The Hague is gevestigd in Den Haag aan de Zeestraat 35, in het voormalige hoofdkantoor van de PTT. De in totaal 195 kamers hebben een minimale afmeting van 31 vierkante meter en zijn hiermee volgens Hilton de grootste hotelkamers van de stad.

Op de vijfde verdieping is er een executive lounge waar de gasten beschikken over een privélounge en royaal terras met uitzicht over Den Haag. Hilton The Hague heeft acht vergaderzalen en Grand Café Pearl, waar gasten terrecht kunnen voor ontbijt, lunch en diner.

Reageer op dit artikel