nieuws

Hotels Amsterdam hekkensluiter steden Top 50

Hotel

Hotels in Amsterdam staan op plaats 47 in de Top 50 van hotels in Europese steden. Alleen hotels in Kopenhagen, Birmingham en Londen worden door gasten slechter beoordeeld. Hotels in Dresden krijgen de beste beoordeling.

Hotels Amsterdam hekkensluiter steden Top 50

Hotelprijsvergelijker Trivago heeft voor het eerst Europese steden op basis van de populariteit van hun hotels vergeleken. In deze Top 50 zijn 2,7 miljoen beoordelingen van 13.000 hotels in vijftig steden verwerkt.

Brugge hotels

Dresden voert de ranglijst aan met 81.39 punten. Brugge volgt als tweede met 80,08 punten en op drie staat Bologna met 78.71 punten.

Uit de ranglijst blijkt tevens dat het duurste niet altijd het beste is. Geneve, de duurste stad in oktober van de vijftig Europese steden in de Trivago Hotelprijs Index, staat op plaats 39. Rome staat op 37, Istanbul op 38, Milaan op plaats 40 en Parijs op 44.

De top tien

1 Dresden

2 Brugge

3 Bologna

4 Salzburg

5 Venetie

6 Krakau

7 Malaga

8 Warschau

9 Valencia

10 Riga

Bekijk hier de gehele ranglijst.

Reageer op dit artikel