nieuws

iPad moet gasten en agents naar IHG lokken

Hotel

Intercontinental HotelGroup (IHG) Benelux gaat in zee met Apple om corporate bookers, MICE agents en klanten de mogelijheid te bieden de nieuwe Apple iPad Wi-Fi te ontvangen. De enige voorwaarde is dat ze genoeg geld uitgeven.

iPad moet gasten en agents naar IHG lokken

Meeting planners hebben tot 31 december 2011 de tijd om een vergadering te boeken in een IHG Benelux hotel. Als de meeting planner een minimum van 9.999 euro besteed aan één of meerdere vergaderingen binnen hetzelfde hotel, krijgt hij de Apple iPad mee naar huis.

Voor meeting in een Holiday Inn Express is dat bedrag verlaagd naar 4.999 euro. In het totaalbedrag mogen zaalhuur, catering en kamers gelinkt aan de vergadering meegenomen worden. Het aanbod geldt voor evenementen tussen 1 januari 2011 en 31 december 2011.

‘We zijn blij dat we als eerste hotelketen in de Benelux deze deal met Apple konden sluiten. Deze stijlvolle gadget leek ons een leuke knipoog naar een succesvolle samenwerking met de meetingplanners.’

Reageer op dit artikel