nieuws

Jonnie Boer en Sergio Herman koken in The Grand

Hotel

Twaalf internationaal gerenommeerde chefkoks, samen goed voor 26 Michelin-sterren, zullen tijdens Stars, Food & Art hun signature dishes bereiden. Onder hen de driesterrenkoks Jonnie Boer en Sergio Herman.

Jonnie Boer en Sergio Herman koken in The Grand

Het evenement viert haar eerste lustrum op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Kunst en culinair

‘Stars, Food & Art staat voor de perfecte verbinding tussen kunst en hoogstaand culinair genet’, zo schrijft de organisatie in een persbericht. ‘Zowel particuliere gourmands als bedrijven kunnen deze sublieme gastronomische ervaring meemaken.’

Trijntje Oosterhuis

Tijdens de maaltijden kunnen de gasten ook nog genieten van optredens van Ellen ten Damme en Trijntje Oosterhuis. Op zaterdag 5 november zal ook de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan acte de présence geven.

Goed doel

Volgens de organisatie zal ‘een substantieel deel’ van de couvertprijs ten goede komen aan het project ‘Samen voor Amsterdam’.

De aanwezige sterrenkoks:

* Jonnie Boer, Librije (Zwolle, Nederland)***

* Sergio Herman, Oud Sluis (Sluis, Nederland) ***

* Giovanni D’ Amato, Il Rigoletto (Reggiolo, Italië) **

* Paul van de Bunt, De Leuf (Ubachsberg, Nederland) **

* Jean-André Charial, Ousteau de Baumanieres (Baux de Provence, Frankrijk) **

* Arnaud Donckele, Résidence de la Pinede (St. Tropez, Frankrijk) **

* Philippe Gauvreau, Philippe Gauvreau (Lyon, Frankrijk) **

* Erik van Loo, Parkheuvel (Rotterdam, Nederland) **

* Emmanuel Renaut, Flocons de Sel (Megeve, Frankrijk) **

* Lucas Rive, Bokkedoorns (Overveen, Nederland) **

* Moshik Roth, ’t Brouwerskolkje (Overveen, Nederland) **

* Michel Sarran, Michel Sarran (Toulouse, Frankrijk) **

Reageer op dit artikel