nieuws

Jubileumgeld Haarhuis naar goede doelen

Hotel

Hotel Haarhuis in Arnhem heeft 5.000 euro gedoneerd aan goede doelen in de stad. Het geld is afkomstig uit de opbrengsten van jubileumactiviteiten rond de 90ste verjaardag van het Arnhemse stadshotel.

Jubileumgeld Haarhuis naar goede doelen

Woensdag 17 december overhandigde directeur Arjen de Vries van Hotel Haarhuis een geldcheque van 5.000 euro aan Arnhemse goede doelen. Te weten de stichting Jaimy, Cirsus Poeha en Stichting Paulus in beeld.

De giften zijn afkomstig van het 90-jarig bestaan van het hotel dat eerder dit jaar werd gevierd met een galafeest en een optreden van Karin Bloemen.

Stichting Jaimy mocht 2.000 euro in ontvangst nemen. Terwijl zowel Circus Poeha als Stichting Paulus in beeld 1,500 euro kregen toegeschoven. Bij de keuze van de goede doelen stelde De Vries bewust de jeugd centraal.

Reageer op dit artikel