nieuws

Landal weer in race voor webprijs

Hotel

Landal GreenParks is genomineerd voor een Thuiswinkel Award 2008 voor de beste webwinkel in de categorie Reizen en Vrije Tijd. Zowel in 2006 als in 2007 werd Landal uitgeroepen tot winnaar in deze categorie.

Landal weer in race voor webprijs

Voor de categorie Reizen en Vrije Tijd hebben zich meer dan twintig sites aangemeld. Landal moet het opnemen tegen Kras Reizen en Sunweb.

Commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks krijgt uit naar een eventueel derde zege. ‘Het zou natuurlijk geweldig zijn als we voor het derde jaar op rij deze geweldige prijs winnen. Ruim veertig procent van onze boekingen wordt inmiddels online verricht en dit percentage stijgt elk jaar verder.’

Tot 27 maart kunnen consumenten via www.thuiswinkelawards.nl hun stem uitbrengen. Het totaalaantal stemmen telt voor vijftig procent mee bij de eindbeoordeling. De andere vijftig procent komt voor rekening van een uitgebreide kwalitatieve enquête. Inmiddels zijn ruim 635.000 stemmen uitgebracht, verdeeld over achttien categorieën.

Zie ook:

Reageer op dit artikel