nieuws

Nieuw hotel voor Hampshire in Antwerpen

Hotel

In het centrum van Antwerpen, tegenover het Museum voor de Schone Kunsten wordt op dit moment Hotel ‘O’ gebouwd. Dit designhotel zal 1 december haar deuren openen. Het hotel heeft zich aangesloten bij Hampshire en zal de naam Hotel ‘O’ – Hampshire Classic gaan dragen.

Nieuw hotel voor Hampshire in Antwerpen

Hampshire sluit hiermee het 63e hotel aan van haar portfolio. Het hotel beschikt over 16 luxueuze suites en “Barsserie Nero” (combinatie van Bar, Grand Café en Brasserie) met een gezellig terras en een perfecte keuken.

Het hotel biedt niet alleen een luxe thuisbasis voor de zakelijke gast maar ook een perfect uitvalsbasis voor een luxe citybreak. Het hotel biedt leuke arrangementen om de geneugten van Antwerpen te ontdekken. Het hotel beschikt over verschillende kamertypes, voorzien van alle luxe gemakken, in de thema’s Eco (duurzame kamers), Wellness (relax faciliteiten), Business (zakelijke extra’s) en 2 grote suites (meer dan 50 m2).

Hampshire heeft door de aansluiting van het Hotel ‘O’ een achtste locatie in België. Naast de hotels in Belgisch Limburg en Oost Vlaanderen verwacht de groep nog verder te kunnen groeien in België.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 – 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘Hampshire Classics’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’.

Hampshire heeft inmiddels meer dan 63 hotels; waarvan 50 in Nederland, 8 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.

Reageer op dit artikel