nieuws

Omzetontwikkeling Amrâth hapert

Hotel

Amrâth Hotels & Restaurants heeft in tegenstelling tot veel andere hotelbedrijven geen omzetwinst geboekt. Het jaarresultaat kwam in 2006 niet van de plaats en bleef steken op 30 miljoen euro. En dat ondanks de opening van Grand Hotel Frans Hals in Haarlem.

Omzetontwikkeling Amrâth hapert

Door de stagnering van de omzet werd Amrâth in de Misset Horeca Top-100 door meerdere bedrijven ingehaald. Daardoor daalde het van plaats 33 naar 38. Gevolg is dat concurrenten Rezidor het concern van Giovanni van Eijl inhaalde.

Naar verwachting zal de omzet dit jaar toenemen. In Amsterdam wil Amrâth dit jaar Grand Hotel Amrâth Amsterdam openen. Hierbij is een investering van tientallen miljoenen euro’s gemoeid. Ook wordt er geïnvesteerd in Amrâth Hotel de L’Empereur in Maastricht.

Zie ook:
Ons omvangrijke Top-100-dossier