nieuws

Online viral acties inzet extra zomerboekingen

Hotel

De hotellerie wordt steeds creatiever in het ontdekken van de mogelijkheden van internet. Online acties zijn het middel bij uitstek om in tijden van recessie extra business binnen te halen, zo blijkt uit de eerste resultaten van de extra opdracht voor de hotels die strijden om de Dutch Hotel Award 2009.

Online viral acties inzet extra zomerboekingen

Extra zomerboekingen

De opdracht voor de DHA-finalisten Blooming hotel Bergen, hotel de Zon in Ommen en het Parkhotel Amsterdam luidde als volgt: Zet online een virale actie in de markt die gedurende de zomermaanden juli en augustus extra boekingen oplevert. Het resultaat is deze week te bekijken via missethoreca.nl. Bezoekers kunnen een stem uitbrengen.

Stem en win een gratis verblijf

Onder de stemmers verloten we een gratis verblijf voor twee personen in het winnende hotel.

De stemming telt niet mee bij de eindbeslissing wie straks met de DHA naar huis gaat. De jury maakt de winnaar volgende week bekend.