nieuws

Opbrengst ‘We Care’ overhandigd aan goed doel

Hotel

€125.000,- werd vorig jaar ingezameld door de We Care Foundation, en dat bedrag is overhandigd aan de Vrijwilligers Terminale Palliatieve Zorg. Hans Bart van de VTPZ nam de cheque vrijdag, op de laatste dag van de BBB in Maastricht, in ontvangst uit handen van Maartje Beijsens van We Care.

Opbrengst ‘We Care’ overhandigd aan goed doel

Samen met KHN

Tot november jl. heeft de We Care Foundation geld ingezameld in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de brancheorganisatie. Begin november zijn de acties voortgezet voor de Vrijwilligers Terminale Palliatieve Zorg. Horecabedrijven zamelden geld in middels de € 1 actie van oktober tot en met december, waarbij de gast gevraagd werd om een vrijwillige bijdrage te doen voor het goede doel.

Goede doelen

De We Care Foundation zamelt, samen met de horeca, geld in voor goede doelen. De gelden worden gedoneerd aan goede doelen die zich inzetten voor mensen, waarvoor gastvrijheid geen normaal begrip is. De We Care Foundation zet zich ook in om publiciteit te generen rondom de goede doelen. Zo stond de We Care Foundation met haar Kookvleugel en een informatieve stand op de BBB. Alle Vrijwilligers en partners van de We Care Foundation en de VPTZ waren uitgenodigd op de BBB voor een leuke en gezellige vrijwilligersdag als dank voor al hun inzet.