nieuws

Rol GT bij toekomst voetbalstadion

Hotel

Golden Tulip is bereid om Hotel De Wageningse Berg uit te breiden wanneer er een groot sportbedrijvencomplex komt op de plek waar nu het ongebruikte voetbalstadion staat. Dat heeft het hotelbedrijf bekendgemaakt.

Rol GT bij toekomst voetbalstadion

Stadion de Wageningse Berg, waar FC Wageningen tot het faillissement in 1992 speelde, moet plaatsmaken voor het ‘Future Centre’, een centrum waar een mix van bedrijven en organisaties op het gebied van voeding, beweging, gezondheid en training moet komen.

Trainingskampen
Golden Tulip heeft toegezegd om het naastgelegen Hotel De Wageningse Berg uit te breiden met 93 suites. Zo wordt het complex interessant voor trainingskampen van internationale allure. Ook Foodstep en de Wageningen UR hebben interesse in de samenwerking, zo meldt De Gelderlander.

Aanloopverlies
Een bestuurslid van de stichting Behoud Stadion de Wageningse Berg denkt dat de exploitatie binnen vier jaar positief is. Binnen acht jaar is volgens hem alle aanloopverlies weggepoetst. Diverse gerenommeerde kapitaalverstrekkers staan klaar om geld te steken in het plan dat op zijn vroegst over twee jaar realiseert kan worden.

Zie ook:
Hotel in voetbalstadion Roda JC

Rol GT toekomst voetbalstadion

Reageer op dit artikel