nieuws

Sirag verkoopdirecteur Amstel Hotel

Hotel

Jeroen Sirag is de nieuwe Director of Sales & Marketing van het Amstel Hotel in Amsterdam. Sirag, die in het verleden onder meer werkte voor The Westin in Rotterdam, komt over van Joop van den Ende Theaterproducties waar hij een dynamische werkomgeving miste.

Sirag verkoopdirecteur Amstel Hotel

‘Tijdens mijn betrekking als Senior Account Manager bij Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterproducties miste ik de internationale en dynamische werkomgeving van de hotellerie. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om voor het gerenommeerde Amstel Hotel te werken, was de keuze snel gemaakt’, aldus Sirag in een persverklaring.

Sirag volgt Elisa Soregaroli op, die haar carrière voortzet bij het InterContinental De La Ville Roma in Italië.

Jeroen Sirag begon zijn loopbaan in 1994 bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Gevolgd door Hotel The Grand in Amsterdam. In 2001 vertrok hij naar Londen om te werken voor vijfsterrenhotels The Landmark en Great Eastern Hotel. In 2003 werd hij verkoopdirecteur bij The Westin in Rotterdam om in 2006 over te stappen naar Joop van den Ende.

Reageer op dit artikel