nieuws

Speciale vergaderlocatie voor zzp’ers in HR

Hotel

Amsterdam krijgt er een opvallend vergadercentrum bij. Pand020 opent op 1 oktober de deuren van een nieuwe vergader- en werklocatie voor zzp’ers die werkzaam zijn in de sectoren HR en organisatieontwikkeling.

Speciale vergaderlocatie voor zzp’ers in HR

Pand020 is gevestigd in het voormalige stadsdeelkantoor op het terrein van de Westergasfabriek en biedt zelfstandig professionals een flexibele of vaste werkruimte in een creatieve omgeving.

De nieuwe vergader- en werklocatie beschikt over zeventien ingerichte ruimtes. Bij binnenkomst is er een receptie, leestafel en grote open ruimte met dertig flexibele werkplekken. Daarnaast zijn er drie overlegplekken, zeven werkkamers en vier vergaderruimtes voor ach personen.

Voor grotere gezelschappen zijn er op de eerste verdieping twee multifunctionele zalen met een capaciteit tot veertig personen. Door de focus op HR is Pand020 met name geschikt voor zzp’ers die werken aan de ontwikkeling van mens en organisatie.

‘Door partijen samen te brengen die werken binnen hetzelfde vakgebied ontstaan nieuwe ideeën en effectieve samenwerkingsverbanden. Om dit te faciliteren initeert Pand020 workshops, lezingen, trainingen en netwerkbijeenkomsten met de ondernemers en bedrijven die zich aan Pand020 verbinden’, aldus eigenaar Melliemke de Smit.

Reageer op dit artikel