nieuws

Starwood daagt hotelscholen uit voor Unicef

Hotel

Starwood Hotels gaat in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen een fietstocht houden voor Unicef. Het hotelbedrijf roept studenten van hotelscholen op om op 31 mei van Rotterdam naar Amsterdam te fietsen voor het goede doel.

Starwood daagt hotelscholen uit voor Unicef

Wij dagen de hotelschool studenten in Nederland uit om samen met ons te fietsen voor Unicef, zegt PR Manager Starwood Hotels The Netherland, Zsuzsika Belovics.

De fietstocht wordt op 31 mei gehouden. De dag start in Rotterdam en gaat fietsend naar Amsterdam. In de hoofdstad wordt de dag afgesloten met een groot feest waar het bij elkaar gefietste sponsorbedrag wordt overhandigd aan de organisatie van Unicef. Het goed komt ten goede aan een project in Zimbabwe.

Reageer op dit artikel