nieuws

The Grand Amsterdam wint World Travel Award

Hotel

Sofitel Legend The Grand Amsterdam is verkozen tot Nederlands ‘Leading Hotel 2010’. Genomineerden waren onder andere Duin & Kruidberg, Grand Hotel Amrath, Grand Hotel Huis ter Duin, The College Hotel en The Dylan Amsterdam.

The Grand Amsterdam wint World Travel Award

‘We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het op een nóg hoger niveau te krijgen van onze service. Om zo mee te groeien met onze gasten, met onze nieuwe status als Sofitel Legend Hotel en met de tijdgeest. We zijn dan ook verheugd dat onze inspanningen herkend worden’, zegt Robert-Jan Woltering, GM van The Grand.

De awards zijn zeventien jaar geleden in het leven geroepen om de internationale reisindustrie ‘te ondersteunen in haar streven naar excellentie’.