Tijdelijke lobby voor Novotel Amsterdam

Tijdelijke lobby voor Novotel Amsterdam

Het Novotel Amsterdam City heeft een tijdelijke lobby, receptie en restaurantaccommodatie laten plaatsen. De tijdelijke ruimtes zijn voor een periode van ongeveer drie maanden in gebruik genomen.

Het Novotel Amsterdam City Hotel, gelegen aan de Zuid-As in Amsterdam, wordt momenteel volledig gerenoveerd.

Om gasten en bezoekers tijdens deze periode hetzelfde service-level te blijven bieden, heeft Novotel ervoor gekozen de receptieruimte en het restaurant voor enkele maanden onder te brengen in een tijdelijke accommodatie.

Restaurant

Neptunus' Evolution plaatste de tijdelijke lobby die nauwelijks van een vast gebouw te onderscheiden is. Met een oppervlakte van 675 vierkante meter, een restaurant dat verdeeld is over twee verdiepingen, veel glaswanden en een een chique, moderne uitstraling sluit de tijdelijke accommodatie bij Novotel.

Neptunus werkte volgens een strakke planning; de opbouwtijd van het restaurant bedroeg vijf dagen. Neptunus leverde het project turn-key, dus geheel gebruiksklaar en voorzien van verwarming, elektra en inrichting op.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.