nieuws

Tijdelijke lobby voor Novotel Amsterdam

Hotel

Het Novotel Amsterdam City heeft een tijdelijke lobby, receptie en restaurantaccommodatie laten plaatsen. De tijdelijke ruimtes zijn voor een periode van ongeveer drie maanden in gebruik genomen.

Tijdelijke lobby voor Novotel Amsterdam

Het Novotel Amsterdam City Hotel, gelegen aan de Zuid-As in Amsterdam, wordt momenteel volledig gerenoveerd.

Om gasten en bezoekers tijdens deze periode hetzelfde service-level te blijven bieden, heeft Novotel ervoor gekozen de receptieruimte en het restaurant voor enkele maanden onder te brengen in een tijdelijke accommodatie.

Restaurant

Neptunus’ Evolution plaatste de tijdelijke lobby die nauwelijks van een vast gebouw te onderscheiden is. Met een oppervlakte van 675 vierkante meter, een restaurant dat verdeeld is over twee verdiepingen, veel glaswanden en een een chique, moderne uitstraling sluit de tijdelijke accommodatie bij Novotel.

Neptunus werkte volgens een strakke planning; de opbouwtijd van het restaurant bedroeg vijf dagen. Neptunus leverde het project turn-key, dus geheel gebruiksklaar en voorzien van verwarming, elektra en inrichting op.

Reageer op dit artikel