nieuws

Tripadvisor: The Toren beste hotel van Nederland

Hotel

Hotel The Toren in Amsterdam heeft de Traveller’s Choice Award 2012 voor het best beoordeelde Nederlandse hotel op Tripadvisor gewonnen. Jaarlijks stelt de reviewsite die top-25 samen.

Tripadvisor: The Toren beste hotel van Nederland

De lijst wordt, zoals altijd, gedomineerd door Amsterdamse hotels. Niet verwonderlijk, de hoofdstedelijke hotels krijgen ook relatief de meeste online reviews. Nummer twee is wel een hotel buiten Amsterdam: Hilton Den Haag. Op plek drie staat Banks Mansion.

Tripadvisor maakte per land, continent en wereldwijd de 25 best beoordeelde hotels bekend en kent hen de Traveller’s Choice Award toe. De nummer één van de wereld is The Phoenix Resort in San Pedro, Belize. Het beste Europese hotel, en nummer twee wereldwijd, is Anastasis Apartments Imerovigli op het Griekse eiland Santorini.

Geen enkel Nederlands hotel bereikte de internationale top-25 lijstjes. Wel werd citizenM tweede op de lijst meeste trendy hotels van Europa, schrijft Hotelierfocus.nl.

Tripadvisor maakte deze week ook bekend te stoppen met de lijst met de meest smerige hotels, omdat de reviewsite zich meer wil focussen op positief nieuws.

Bekijk de volledige top-25 en de internationale lijsten hier