nieuws

Vijf steden in race meest gastvrije stad 2011

Hotel

In het onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad 2011 wordt de top 5 in willekeurige volgorde bepaald door Breda, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht en Nijmegen. Utrecht heeft dit jaar voor het eerst een plaats in de kopgroep weten te bemachtigen.

Vijf steden in race meest gastvrije stad 2011

Welke stad de allerhoogste waardering van haar bezoekers heeft gekregen en zich Meest Gastvrije Stad 2011 mag noemen wordt op woensdag 12 oktober bekendgemaakt in de winnende stad van 2010, ‘s-Hertogenbosch. Een jaar eerder ging Haarlem met deze titel naar huis.

De afgelopen maanden is het jaarlijkse consumentenonderzoek voor de derde keer uitgevoerd door Van Spronsen & Partners horeca-advies in samenwerking met VVV Nederland.

Horeca

Bezoekers aan de 21 grootste steden van Nederland is onder meer gevraagd naar hun waardering voor de horeca en de vrije tijdsvoorzieningen in de stad. In totaal is naar 27 aspecten onderzoek gedaan, waaronder ook vriendelijkheid en veiligheid, bereikbaarheid en architectuur.

Reageer op dit artikel