nieuws

Voetballers maken ruzie om WK-hotel

Hotel

De nationale voetbalteams van Mexico en Portugal staan op 30 mei niet tegenover elkaar in een vriendschappelijke wedstrijd. Reden: een ruzie over de hotelaccommodatie tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika.

Voetballers maken ruzie om WK-hotel

Beide voetbalteams hebben tot nu toe dezelfde accommodatie in Johannesburg op het oog. Portugal heeft Mexico verzocht uit te kijken naar een ander hotel, maar dit weigert de voetbalploeg.

Nieuwe tegenstander

Vervolgens zegde de Portugese bond de oefeninterland af. Mexico gaat nu op zoek naar een nieuwe tegenstander.

De wedstrijd maakte deel uit van een oefentrip van Mexico in Europa waarbij ook een bezoek wordt gebracht aan Nederland, Engeland en Italië. De ploeg wil zich zo voorbereiden op het wk deze zomer in Zuid-Afrika.