nieuws

Winnaar MH Kennistest schrijft leerboek voor Gambia

Hotel

De winnaar van de Misset Horeca Kennistest voor studenten, Joris Kuiper, schrijft een lesboek voor hotelleerlingen in Gambia. Naast Kuiper werkt ook verliezend finalist en winnaar van vorig jaar, Siep de Vries, mee.

Winnaar MH Kennistest schrijft leerboek voor Gambia

‘Het gaat om de wederopbouw van een hotelschool in Gambia. Daarvoor schrijven wij met zeven studenten van het Friesland College een leerboek. Het bevat veel plaatsjes en weinig tekst. Eind februari moet het boek af zijn’, aldus Kuiper.

Kuiper en De Vries speelden op de slotdag van de Horecava de grote finale van de Misset Horeca Kennistest voor studenten. Kuiper won na een shoot-out. Wanneer het leerboek voor Gambia klaar is, zullen de studenten het boek overhandigen in het Afrikaanse land. Voor het project is een speciale website geopend, www.boekenvoorgambia.nl

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel